Fiskbullar

Gick till min frisör idag för att förhoppningsvis få en klipptid innan vi far till Turkiet. Behöver inte vänta längre än tills imorron =) Helt perfekt!
Så nu ska det bli lite kortare. Lite uppklippt.

Har fått höra på dagis att lilleman älskar fiskbullar med potatis. Fiskbullar har jag aldrig gillat. Men dom senaste veckorna så har han knappt ätit middag, varken på vardagar eller helger. Det har mest bara varit mackor hela kvällarna.
Nu vill jag bryta den trenden på riktigt. Så köpte hem fiskbullar idag. Kokade potatis till. Han åt 2 normalstora potatisar och 6-7 fiskbullar (tror jag att jag värmde på). Sånt gör en mamma lycklig, när ens barn äter och njuuuuuter =)
Må försöka göra sån man som han verkligen gillar. Blodpudding är han även ett stort fan av, dock äter inte jag det. Men egentligen spelar det ingen roll om jag måste laga speciell mat åt honom. För den mat som jag tycker är jobbigast att laga är min egen. Så då kan jag hellre köra på mina matlådor (må dock komma på lite mer olika saker att tillaga och frysa in), och lagar mat åt honom. Värre vore det om man hade 3-4 ungar och alla vill ha olika mat. Då skulle jag nog börja sätta en gräns.
Men nu ska jag iaf börja spåna på passande mat åt lilleman.

Målat ett lager till i klädkammaren idag. Dock täcker vit färg så dåligt så ev blir det nog en tredje strykning också. Kanske även att jag måste fläckisolera lite innan, om dom svarta märkena fortsätter tränga igenom.

Men nu funderar jag på att bädda ner mig i soffan, kika klart på filmen jag somnade ifrån igår (som jag iofs sett ca 100ggr redan men ändå), och sen sova.

Publicerat den: 2010-05-10 kl 20:57:17 | Kommentera här! 5 st


Kommentarer
stina

ja shit, håller med! eller när de säger på dagis att han ätit två portioner mat tex. :D då blir man glad!jag fick sommarjobb på ett gruppboende för utvecklingsstörda pensionärer.

ska bli riktigt spännande!

2010-05-12 @ 07:04:36
Länk: http://psychololita.blogg.se/
Åsa

Jo det kommer så mycket sött ur den där munnen nu så det är inte sant.

Vaknade till en Stooor puss i morse också säger hon läskar mamma! :)Har O börjat prata nu eller?

2010-05-13 @ 10:09:20
Länk: http://torgersson.blogg.se/
åsa

Okej, ja det är bara vänt och se då. Kommer nog snart! :)

Här surras det för fulla muggar.. skoj som tusan.Länge sen man fick se någon bild nu...

2010-05-13 @ 19:54:45
Länk: http://torgersson.blogg.se/
Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Langos: http://sv.wikipedia.org/wiki/Langos

2010-05-16 @ 12:27:04
Länk: http://salkert.se
Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Tack för din kommentar, du anar inte hur skönt det är att höra av en annan mamma som har barn i liknande situation/utveckling.Jag vill mest att de utreder då det inte bara är talet utan så mycket som hon ligger "efter" med.KRam

2010-05-18 @ 13:20:32
Länk: http://salkert.se
Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: