Ännu en helgdejt

Denna otroligt fina människa jobbade halvdag i fredags, så han spenderade en del tid i stan efter jobbet. Sen blev jag glatt överraskad när han kom in på jobbet på eftermiddan.

Han fick ta nyckeln hem till mig, innan han for och handlade mat som han fixade iordning tills jag kom hem. Hur gulligt var inte det? =)

Lördagen for vi till stan och kikade möbler på Bonus. Är juh ute efter en kökslampa och ett soffbord. Hittade dock inget.
Tog en sväng på Lillänge också, för lite lunch på Coop. Min dejt lekte även med lilleman i bollhavet, vilket verkligen uppskattades!

Sen for vi hem och gjorde ett försök att se på film, men med ett klåfinger som hela tiden stänger av antingen TVn eller DVDn så gav vi upp.

Senare på kvällen gick vi på Mr Wok och beställde hem mat. Tog en öl medans vi väntade. Sen hem och åt, och myste lite i soffan när lilleman somnat.

Idag söndag hann vi inte mkt mer än kliva upp, äta frukost och duscha.. så for han hem.
När han for hem så gick lilleman och jag ut på gården. Tänkte få med mig Björn och hans brudar ut, men då hade han redan lämnat dom till sin mamma.

Ist tog vi en promenad ner på jobbet, och sen hem till mamma. Där spenderades några timmar framför symaskinen, medans mamma och Ola tog med sig lilleman i vagnen för en sovstund.
Blev kvar där på middag, och fick skjuts hem av pappa när han kom dit för att hämta brorsan.

Helgen har alltså varit BRA! Fattar dock inte hur det kan bli så satans jäkla skitigt och stökigt bara på en helg. Men det får jag ta tag i imorron kväll efter jobbet; måndagsstädning.

Kommande helg är jag bjuden på julfest i Strömsund, och sen spendera natten i Hammerdal =) Det ser jag fram emot!

Publicerat den: 2009-11-29 kl 20:21:51 | Kommentera här! 2 st


Äventyr hela helgen!

Blev middag i stan i fredags, och sen bio. 2012. Helt OK.

En tur till stan för lite shopping på lördagen, bland annat en potta som ser ut som en groda =) Så nu ska lilleman få prova sitta på potta nästa gång han kommer hit.
Middagen på lördagen intogs även den i stan.

Idag söndag har man varit till Hammerdal en sväng. Kikat film. Myst. OCH blivit bjuden på supergod middag.

Kan bara säga TACK för denna underbara helg!Publicerat den: 2009-11-22 kl 23:43:20 | Kommentera här! 0 st


Bilder på världens finaste kille

Dags för nåra bilder på lilleman kanske? =)
Dessa är tagna innan vi flyttade isär.

       

Publicerat den: 2009-11-12 kl 21:32:56 | Kommentera här! 6 st


Ljusparty igen

Ljusparty hos mig tisdag 17 november kl 19:00.
Hör av er om ni är intresserade!

Ni som redan tackat ja behöver inte göra det igen =)

Publicerat den: 2009-11-10 kl 21:32:17 | Kommentera här! 2 st


Jag har gjort det igen!

Jag har återigen hängt ut en person i bloggen. Tydligen. Enligt samma person som tyckte jag gjorde det i vintras/våras.

Men vart går gränsen för att hänga ut en person? I stort sett alla bloggar jag följer hänger ut personer titt som tätt i sina bloggar. En del skriver ut namnet på personen. Andra väljer att skriva mer anonymt. En del skriver så att det inte ens framgår av texten att det handlar om en person, fast det kanske egentligen gör det.

Att hänga ut en person; innebär det bara något dåligt? Som att skriva massa skit om personer?
Skulle lika gärna kunna säga att folk hänger ut personer i sina bloggar bara genom att visa bilder på personer, tex att lägga ut bilder på barn. Barn som inte ens är kapabla att säga ja eller nej till bilder som publiceras på dom. Det kan jag klassa som att hänga ut folk.

Men klagar jag på det? NEJ! För folk gör som dom vill. Jag lägger mig inte i vad andra gör på internet, vad andra skriver om, vad andra lägger upp för bilder. Om folk skriver ut namn på personer eller ej. Det är inte ens något jag behöver bry mig i, för det är deras liv. Eller hur?
Jag har lagt upp bilder på O här i bloggen, och jag står för att jag gjort det. Ångrar ingenting.

Sen så ser jag bloggen som ett sätt att få skriva av sig. Ventilera sina känslor. Kanske för att jag inte alls har många nära vänner som jag skulle kunna prata öppet med om detta. Och det står jag för. Kan lätt räkna på en hand dom vänner jag har som står mig riktigt nära. Och då har jag inte räknat med bloggen, för bloggen är en kär vän. En vän som jag kan skriva av mig till, både publikt och mer privat.
Sen är det upp till var och en hur mycket man vill avslöja, med namn, bild osv.
Jag brukar inte bry mig så mkt om hur folk väljer att gå tillväga med såna här saker, iaf inte öppet. Gör precis som ni vill!

Ops..nu har jag visst gjort det igen. En tredje gång. Eller kanske en trehundrade gång, beroende på vad som klassas som att hänga ut personer.

Publicerat den: 2009-11-06 kl 20:05:21 | Kommentera här! 6 st


Förlorad vänskap

När jag var en del av familjen Andersson så fick jag en ny vän. Det blir lätt så, när flera av ens pojkväns bröder skaffar flickvänner.
Vi umgicks en del, eller hördes på telefon, ganska regelbundet. Ibland kom hon och hälsade på mig och lilleman när vi bara var hemma på dagarna. Vi umgicks en del alla fyra; vi och pojkvännerna. Det funkade jättebra.

När det blev bestämt att vi skulle flytta isär, och att jag skulle flytta från huset, så blev hon orolig.
Hon var lite rädd att vi inte skulle umgås lika mkt nu när jag flyttade.
Jag hade nästan redan räknat med att det skulle bli som det är nu, men jag hoppades på ett annat slut mellan oss.

Jag hoppades att vi skulle kunna fortsätta umgås, nästan, som förut. För lite annorlunda skulle det juh bli, iom att vi båda inte längre "dejtade" en varsin av bröderna Andersson.
Men jag hoppades verkligen att vi fortfarande skulle kunna umgås som vänner.

Innan jag flyttade så pratade vi en del på facebook, det blev ofta missförstånd. Jag undrade varför. Hon svarade; "Jag undrar vems fel det är?" Jag kände direkt att det är mitt fel, eftersom jag är delaktig i att jag och A flyttat ifrån varann.

Men varför ska jag känna skuld i det? Jag gör det för att JAG ska må bättre. Jag gör det för att A ska må bättre. Jag gör det för att O ska må bättre.
Skulle jag fortsätta i ett dåligt förhållande, bara för att göra vissa andra glada? Ska jag behöva stanna i ett dåligt förhållande för att få behålla vissa vänner?

Jag trodde våran vänskap var starkare än så. Att vi skulle kunna umgås trots att jag inte längre är en del av familjen Andersson. Jag tycker det är skittrist att vi inte längre verkar kunna umgås, och detta pga att jag flyttat. Som det känns för mig iaf.

Nu när jag flyttat så märks det såå väl vilka som är ens riktiga vänner. Ni är inte många som jag räknar som mina riktiga vänner, men ni betyder otroligt mkt för mig och jag är såå glad att jag har er! Hoppas ni vet vilka ni är.

Tänker inte längre gräva ner mig i detta.
Jag är glad åt det jag har, och tänker inte sörja det jag inte har.

Publicerat den: 2009-11-05 kl 21:05:33 | Kommentera här! 3 st