Knepiga drömmar

Under påskhelgen så hade jag riktigt knepiga drömmar mest varje natt. Kanske att det berodde på att man druckit en del öl, eller att jag inte mådde så jättebra psykiskt.

En natt drömde jag bland annat att jag kokade katter levande. Helt sjukt.

En annan natt drömde jag att det var några som lyckades ta sig in i min lägenhet, och väl inne så såg dom till att underlätta för ett framtida inbrott som dom tänkte göra hos mig. Den natten vaknade jag flera ggr med hög puls, hjärtklappning och var riktigt nära att antingen ringa polisen eller någon vän för att få hjälp med dom som tagit sig in hos mig. Allt var såå verkligt, och jag till och med hörde hur folk gick omkring här inne.
Varje gång jag somnade om så hamnade jag tillbaka på samma ställe i drömmen och det bara fortsatte.

Men i övrigt så var påskhelgen ganska bra.

Lilleman fick ögoninflammation den 18 april, och fick därför va hemma från dagis hela den veckan. När den skiten gått över så fick han världens hosta och blev supersnorig, så det blev en vecka till hemma. Och jag tycker fortfarande inte att det känns bra att skicka honom på dagis på måndag. Får se om det hinner bli bättre tills dess.
Tycker det är riktigt jobbigt att han är sjuk så ofta, men det är väl sånt som hör till när man går på dagis. Eller?

Idag är det sista april, och kvällen kommer spenderas nere hos Björn med hans kids och lite fler folk. Grilla, ta nån öl, låta barnen leka av sig. Får se om vi går och tittar på nån brasa eller hur vi gör.

Publicerat den: 2011-04-30 kl 14:29:31 | Kommentera här! 5 st