Vilken toppenhelg!

For till Hoting i fredags kväll, för att dejta lite.
Dock blev det inte alls som jag tänkt (läs mer i den låsta bloggen), så jag bestämde mig för att fara till Helena i Köttsjön på lördagen.

For till Hammerdal, och svängde in på en väg. Vid nästa sväng jag skulle göra så stod Helena och väntade med sin bil. Så hon guidade mig ner till deras stuga.

Väl där tog vi oss en öl, Helena startade grillen och började elda i badtunnan. Sen åt vi världens mysigaste middag på en filt på bryggan, i världens solsken!! Det var potatissallad, grillad fläskfilé, grönsaker, chips, dip, beasås, melon och öl så klart =)

Vid halv tio bytte vi om till bikini (tack gumman för att du hade en extra att låna ut=), och hoppade i badtunnan med drinkar och öl.
Tog några dopp i sjön även. Skitskönt!!
Satt i tunnan till efter midnatt. Sen fick man ta sig en dusch, innan vi fikade vi och började kika på Paranormal Activity som jag inte sett tidigare. Dock blev vi riktigt trötta, så vi gick och la oss.

Vaknade redan vid åtta imorse, men somnade om och vaknade inte förrän närmare halv tolv. Då hade Helena kokat gröt, fixat tevatten, bröd och massa pålägg. Helt underbart!! Du är helt underbar gumman!!
Fikade innan vi gick ut en sväng. Sen kikade vi klart på filmen. Riktigt läskig var den, huvva. Har juh även hört att det är en andra film på gång, så den må man juh se.

Lagom till filmen var slut så hade solen börjat skina. Så vi gick ut, Helena grävde efter mask och fick upp en enda hahaha. Provfiskade lite. Fick två större och en massa små. Skitkul att även jag fick en del napp =) Jag som aldrig fiskat förr.

Sen gick vi in, Helena kokade fiskarna åt katterna och lagade våran middag. Mellan varven spelade vi kort.
Sen bjöd hon på himla god mat; sprödbakad fisk med ris och sås.

Efter det så började jag packa mina väskor. Mellan fem och halv 6 så började vi bege oss. Fick guidning upp till storvägen. Sen fixade det sig galant att jag tog mig därifrån in mot stan. Gick otroligt snabbt att komma hem. Supersmidigt!

Träffade Björn och hans gubbar här utanför när jag kom. Även A och Oliver var här när jag kom.
Nu sover lillemannen, och jag tar nån öl. Ska väll sova om inte alltför länge jag med.
Semester i två veckor nu, härligt!!

Publicerat den: 2010-07-04 kl 21:41:50 | Kommentera här! 1 st


Kommentarer
HelenaL

Va verkligen hur kul som helst att du kom gumman!! Synd på omständigheterna bara :) Vi får försöka göra om det nån gång i sommar. Endera när du e barnledig eller om Oliver också vill följa med :) Då kan vi planera lite bättre åsså ska jag köpa med mask den gången så vi får fiska ordentligt ;) hahaha!! kan vi åka båt även :) Tack för en mysig helg vännen!! <3

Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: