Mamma på dagen bara

Simningen idag gick bra. Som alltid nu sen vi började på Solliden. Tror iofs inte det beror på vilket ställe det är. Det är nog mer att han är äldre nu och uppskattar det mer än sist. Så det är skönt. Har 4 ggr kvar nu. Sen gör vi nog ett uppehåll. Dels pga ekonomin, men också för att det kan vara skönt att slippa ha en tid att passa varje vecka.

Kvällen har flytit på bra, tills det var dags för lilleman att lägga sig. Och jag vet inte vad som är fel. Men varje kväll nu så är det en massa skrik och gnäll och gråt vid läggning. Hela proceduren tar minst en timme varje gång. Hinner aldrig mer kika på TV på kvällarna. Och det som annars är en såå bra avkoppling efter en lång dag.

Och att läggningen är så krävande nu för tiden tar slut på dom sista krafterna man har. Det slutar med att man fastnar här ist för att ta tag i allt det man måste göra. Man orkar helt enkelt inte.
Kan man inte få välja att vara mamma bara dagtid?

Publicerat den: 2009-04-20 kl 21:18:45 | Kommentera här! 4 st


Kommentarer
Ida Hasselqvist

finblogg du har!

allt bra?

kram

2009-04-20 @ 23:12:42
Länk: http://hasselqvist.blogg.se/
Sussi

Har ni provat att låta A lägga honom istället.

Ibland kan det ju räcka med att man bryter lite på rutinerna



Kram kram!

2009-04-21 @ 09:35:55
Länk: http://suzilemon.blogspot.com/
Anonym

Arobics är ganska så truff träning som mab brukar göra i grupp på typ friskis och svettis, man gör olika rörelseövningar och dte är riktigt jobbigt. jag gjorde det hemma, har en tränings dvd som jag gjorde. Det var kul men jag var alldeles darrig i benen efteråt.

Stina

Så är det här hemma också..Det är alltid en kamp vid läggdags...Slutar alltid med att Lowis blir övertrött och ännu mer grinig! Usch och fy!

Hoppas det blir bättre snart!!



Kram

2009-04-21 @ 17:12:00
Länk: http://makakakaapa.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: