Det var lättare förr

Minns för 3-4 månader sedan.
Det var på den tiden då det aldrig var några problem att lägga O för natten. Han var uppe tills han började gnussa ögonen. Då var det bara att stoppa honom i säng och han somnade direkt. Allt gick så lätt då. Det var lätträknat dom ggr läggningen innebar problem.

Nu är det tvärt om. Kan det vara så att man har för bråttom nu? Att man inte längre väntar in den där tröttheten? Kanske. Kanske vill man vara med och bestämma lite mer nu när det ska sovas och inte.

Påsken hittills har varit underbar. Tycker dock inte att påsken är så speciell egentligen. Det enda som är extra speciellt är att mamma är ledig från jobbet. Typ enda gången under hela året då dom är lediga mer än 1 dag. Och jag tycker det är så mysigt att hitta på saker med dom.

Igår blev det en långpromenad. Sen hem och fixa och dona. Senare på eftermiddan blev det en promenad till, som slutade med att vi blev bjuden på middag hos mamma.

Idag blev det också en promenad på förmiddan. En promenad som slutade i en väldigt lång promenad. Och som sedan ledde till att vi drog iväg och grillade hela gänget. Ett mysigt grillställe, bortsett från att det låg lite dåligt till så solen försvann ganska fort. Och man var dessutom tvungen att korsa en äng, där snön fortfarande ligger kvar. Och det var inte det lättaste att dra barnvagnen i det väglaget.

Så idag har man varit ute i stort sett hela dagen. Är så där äckligt slö i hela kroppen nu.
Imorron ska vi till ett annat ställe och grilla. Så förhoppningsvis blir det inte lika tungt att ta sig iväg som idag. Ska även hinna med minst en promenad under morrondagen. Känns skönt att man kommit igång med det igen nu. Ser redan med spänning fram emot fredag, då det är dags för vägning igen =)

Publicerat den: 2009-04-11 kl 23:37:17 | Kommentera här! 3 st


Kommentarer
Sussi

Det låter som om du mår bra och har det bra just nu, härligt.



Glad Påsk!

2009-04-12 @ 08:41:36
Länk: http://suzilemon.blogspot.com/
Maria

Åh det lät som en mysig dag, men grillning =)

Själv har jag också kommit igång med motionen nu har gjort något varje dag denna vecka, promenader, yoga eller styrketräning. vad duktiga vi är =)

2009-04-12 @ 09:23:06
Länk: http://iamiamaria.blogg.se/halsa
☆Soya☆

Svar: Ja det ska bli superkul.

Man gör ju aldrig sånt där numera efter man fått barn, men det får det bli ändring på.



Kram

2009-04-12 @ 09:27:51
Länk: http://soya.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: