Kurs i kronopati

Hela den här veckan, och helgen som var, har mamma varit på kurs. Hon ska bli kronopat. Hon tycker verkligen sånt där är spännande.
Så det har varit väldigt tomt på jobbet den här tiden. Ingen att surra en massa skit med, för karlarna man jobbar med har inte riktigt samma humor i alla lägen =)

Imorron är sista arbetsdagen innan långhelg. Kikade vädret inför midsommar förra veckan, och då var det en stoooor sol på lördag. Nu är det bara gråa moln och regn.
Men egentligen gör det inte så mycket. För så länge vädret ute är skit så kan man, som jag sagt så många gånger tidigare, passa på att fixa och dona inne. Med gott samvete. Men visst skulle det vara skönt att få klart utomhusmålningen nån gång.
Men när jag ska vara ledig igen om två veckor så har jag beställt finväder. Så då ska det målas och promeneras.

Just nu är det alldeles för mycket på gång. Hinner inte riktigt med.

Började tapetsera lilla hallen utanför sovrummet idag. Det handlar om ett väldigt litet utrymme, ca tre tapetrullar. Men satan vad tid det tar. Och vad mycket pusslande det är.
Så vi gav upp efter en vägg. Har lärt oss att det är bättre att lägga ner arbetet när det börjar gå lite dåligt. För annars går det åt helvete.

Men nu blir det sängen. Upp senast halv sju imorron, för att varva TV-tittning med att städa upp så gott det går. Dom har börjar visa repriser av en av mina absoluta favoritserier igen, tidigt varje morron; Sjunde Himlen.

Publicerat den: 2009-06-17 kl 23:52:02 | Kommentera här! 5 st


Kommentarer
Maria

vad är kronopat?

2009-06-18 @ 05:46:23
Länk: http://iamiamaria.blogg.se/halsa
Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Ja, vi håller ju på och renoverar vår lägenhet just nu och vi har kommit till samma insikt... bara att lägga ned när det krånglar för mycket...men det tar ett tag att inse det;.))

2009-06-18 @ 12:48:54
Länk: http://mammamelissa.blogg.se/
Maria

Jaha, det lät intressant. =)

2009-06-18 @ 15:30:55
Länk: http://iamiamaria.blogg.se/
Jessica

vad är konopati?

hoppas du får en bra födelsedag gumman och en trevlig midsommar :Dkram

2009-06-18 @ 16:42:28
Länk: http://jessicalejonhearth.blogg.se/
Tanya

ja jag kände det jag med, att det var dags för en uppdatering =)

2009-06-18 @ 21:12:52
Länk: http://datsmore.blogg.se/
Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: