Sug efter mjölk!

Jag fattar det inte. image75
Har aldrig förr i mitt liv druckit mjölk rakt upp och ner som det är.
Men nu.. nu är jag så jävla sugen på mjölk varje morron, att jag skulle kunna döda för det! Men överhuvudtaget så dricker jag en hel del på morronen nu för tiden. Det blir både mjölk, vatten, juice och te.
Och under dagarna så dricker jag mer än tidigare. Så man ska väll vara glad för det.


Försov mig lite idag, glömde ställa mobilen på väckning när A stack imorse. Men det kanske var väl behövligt med en liten sovmorron =)

Publicerat den: 2008-01-07 kl 09:46:07 | Kommentera här! 0 st


Bäst före kyckling

Har kommit på anledningen till att ägg har bäst före-datum.Påsk
Direkt när äggen kommer till, och ska packas i ägglådor, så bor det en liten kyckling där inne.
Men den är bara flytande, och väntar på att få växa.

När bäst före-datumet har passerat så börjar dom utvecklas på riktigt, och inom några dagar så har dom blivit riktiga kycklingar och hackat sig ut.
Dom går ut.
Därför ska man inte äta ägg som passerat bäst före-datumet.


Städade undan julen igår. Skönt att bli av med allt sånt, och få återgå till det normala. Är vissa saker som ska inköpas framöver, efs jag gjorde lite ändringar i placeringen av vissa saker igår.

Kikade på skräckfilm igår kväll. A fick en del såna av Nicklas i julklapp. THEY hette den. Ganska äcklig, men bra. Men jag vet inte.. jag tycker det känns som att jag tycker även dom sämsta filmerna är bra, bara jag förstår dom, och att dom är inom den kategorin jag tycker om.Idag blir det städning, och fixa och dona klart hemma.

Publicerat den: 2008-01-06 kl 11:46:14 | Kommentera här! 3 st


Fuck nyår!!

Vilken jävla skitkväll!!

Eller, den började juh bra. Fixade middag med A och Tanya. Åt och hade trevligt. Tjatade hit Nicklas också, som fick hjälpa oss att äta upp allt, hahah.
Va som ganska lugnt och skönt.

Sen for jag och Helena in till stan för att hämta en kompis till henne. Kom hem runt 10. Fortsatte ha det lugnt och trevligt. Sen kom Helena och hennes vänn hit, för dom va less på sitt sällskap. Eller nåt sånt..

Runt halv 12 bestämde vi oss för att följa med dom och skjuta raketer. Och det var där ALLT spårade ur totalt.
Var en jäkla massa folk där, och alla sköt raketer. Åt alla håll. Samtidigt.
Kände sig inte alls säker nånstanns där.

Sen helt plötsligt började ALLA (eller iaf dom flesta) bråka. Ett riktigt slagsmål. En jäkla massa skrik och tårar.
Efter 4 samtal till polisen (av olika personer), och säkert en halv timmes väntan så kom det 2 polisbilar samtidigt. Det passar sig att komma när den som bråkat värst stuckit därifrån. Typiskt Krokom.
A försvann. Fick inte tag på han på mobilen. Mamma och Ola skulle ha hämtning, men det gick juh som det gick när man inte ens hade en bilnyckel efs den försvann med A.

Bestämde mig för att gå hem, och fick med mig en del folk som jag verkligen INTE ville ha hit. En person (inga namn nämnda), går mig verkligen på nerverna.
Hoppas på att A kommer hem snart snart, så han kan få köra iväg dom. Orkar verkligen inte mer nu.

Är iaf glad att jag inte druckit nå alkohol idag. Och tror nog inte att jag ska fira nå mer nyår i framtiden heller. Det slutar alltid på samma sätt.
Så fuck nyår!!

Publicerat den: 2008-01-01 kl 01:36:05 | Kommentera här! 1 st