En dag på vift

Gick upp hyfsat tidigt, runt 8-halv 9, imorse. Sysselsatte O medans jag fixade med lite annat. Och medans A sov. Och han sov och sov.
Vid 12 hade O precis fått lunch, och lagt sig för en sovstund. DÅ kliver A upp. Han var visst lite sliten efter firmafesten igår, hahaha.
Så då var det bara att vänta ytterligare ett tag innan man kunde dammsuga och göra sån lite ljudligare städning.

Senare på eftermiddan stack A och Linus till deras mor för att dra igång en bil. Och under tiden skulle vi gå hem till mamma och vänta på att följa med dom ut och gå. Men så långt kom vi aldrig. Dels för att det var ganska sent innan dom ens kom hem efter sina äventyr.
Så ist stannade vi där på middag. A kom också dit. Men det var nära att det inte hade blivit nån middag där också. Blir såå less ibland!

Kvällen slutade iaf gott. Och nu är man hemma sedan en halvtimme. O sover. A gick precis och la sig. Herregud. Här får man minsan vara uppe själv. Kanske skulle kika om det är nå bra på TVn. Och annars kanske se nån film. Till en öl =)

Imorron blir det ev en promenad. Hoppas jag. Måste även leta fram nå skor åt O. Han blir juh faan skinnflådd under fötterna av allt springande i gåstolen, och krypandet på golvet.

Publicerat den: 2009-03-14 kl 22:30:15 | Kommentera här! 0 st


Kommentarer
Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: