En kväll på stråket

Var ut på stråket igår. Började förfesta och göra oss iordning hemma hos Helena redan vid halv 12. Jag fick proffshjälp med sminkning och håret. Håret blev dock på tok för lockigt, så jag plattade ut det innan vi for.

Fick sjuts in av mamma, tack för det! Upp till en kompis åt Helena, som vi fick låna lägenhet av. Satt där en stund, innan vi mötte upp en till tjej och gick ner på stan för middag. Supergott!
Väl där fick vi besök av två göteborgare.

Sen gick vi upp till lägenheten igen.
Nån timme senare kom det en jäkla massa folk dit, men lika snabbt avvek alla. Även vi. Ner på stråket och trängdes med allt folk. Blev hyfsat blöt, för det regnade på bra.
Tappade bort varann lite då och då. Vissa blev arga. Vissa blev ledsna. Mycket tårar och skrik, som alltid när man är ute i detta sällskap =) Men det var trevligt ändå.

Kände för att åka 1-bussen hem. H och S ville också det. Men sen kom det saker ivägen, så vi missade bussen. Jag och S ringde runt till folk för att ragga hämtning, men det var dåligt med napp på den biten. Och ingen av oss var speciellt sugen att ta en taxi för 600kr..

Fortsättning följer..

Publicerat den: 2009-07-26 kl 10:57:38 | Kommentera här! 1 st


Kommentarer
jessica

låter som ni hade trevligt,synd att du inte kan komma nästa lördag,kram

Namn:


E-postadress: (bara för mig)


Länk:


Kommentar: